Over Dobbels Lefevere

Lieven en Kathy Dobbels-Lefevere het en u van harte welkom en leiden u graag even rond :

OVERDEKTE DRIVE-IN

Rijd gerust binnen met de wagen in onze overdekte drive-in. Ogenblikkelijk zijn er mensen aanwezig die uw bestelling zorgvuldig afwerken. Er is een grote keuze aan waters, softdrinks, fruitsappen en bieren.

SFEERVOL INGERICHTE WINKEL

Wanneer u de winkelruimte betreedt hebben we als eerste de streekbieren opgesteld.

Of… u wandelt naar de aperitieven waar u ook een ruime keuze vindt in trendy dranken zoals rum, vodka, grappa. U passeert de porto, de sherry, de cognac. In de wiskycorner staan er oude, jonge, getrufrookte, zachte, zeldzame of courante whisky’s in alle prijsklassen. U staat beslist versteld van de grote keuze. We verpozen bij de champagnes. Ze staan er allemaal : grote en kleinere merken. Ook Spanje, Italië en Argentinië zijn feestelijk sprankelend aanwezig. We stappen verder naar de wijnhoek waar zowat alle wijnlanden vertegenwoordigd zijn. Wij bieden de wijnen aan per fles, per kist van 3 flessen, per kist van 6 of 12 flessen. Wijnen in magnum zijn een specialiteit.

VERZORGDE VERPAKKING

Er wordt een woordje uitleg gegeven wanneer u erom vraagt. Dranken als geschenk bedoeld worden heel verzorgd ingepakt.

PROEVERIJEN EN FEESTEN

Misschien komt u voor een andere gelegenheid bij ons aankloppen ? Wij bespreken en organiseren met u een whisky-, wijn-, of champagneproeverij voor uw vereniging, voor uw klanten of voor uw vrienden tot maximum 30 personen bij ons of voor meer personen op een andere locatie. Of u brengt ons een bezoek om uw feest te bespreken : een geboortereceptie, een communie, een verjaardag, een buurtbijeekomst, een school- of personeelsfeest, een huwelijk, een jubileum. Wij verhuren materialen en geven bepaalde materialen in bruikleen.

BEDRIJVEN EN BEURZEN

Een andere service die we aanbieden is uw kantoren of personeelsruimtes voorzien van dranken. Ook voor drankenvoorziening op beurzen kunt u bij ons terecht. Dikwijls leveren we zelf naar de beurshal of we zetten alles correct klaar voor uw afhaling. Er kan ons ook gevraagd worden om voor de aanvulling in te staan wanneer de beurs enkele dagen duurt.

EINDEJAARSGESCHENKEN

Rond de eindejaarsperiode maken wij in onze winkel plaats vrij om u een zo groot mogelijke keuze te geven aan geschenken.

U ziet : er is een goed excuus om onze winkel een bezoek je brengen. Waartoe wij u ook vriendelijk uitnodigen.